Om den virtuelle serveren

VPN-serveren er den virtuelle plasseringen i området og byen du kan velge når du aktiverer en sikker tilkobling. Du kan for eksempel velge et bestemt sted for å besøke nettsteder til banker eller sosiale nettverk, eller konfigurere en sikker tilkobling for bestemte nettsteder. Innstillingene for den sikre tilkoblingen som er opprettet for bestemte nettsteder har forrang fremfor innstillinger spesifisert for nettstedkategorier.

Du kan også velge de optimale virtuelle serverne for strømming filmer, nedlasting av filer fra Internett eller spille nettspill.

Hvis du bruker gratisversjonen av programmet, du kan bare bruke en gratis server. Når du bruker en gratis server, velger programmet automatisk stedet for VPN-serveren for deg selv om du hadde angitt et spesifikt sted for VPN-serveren for det valgte nettstedet.

Følgende virtuelle servere er for øyeblikket tilgjengelige i Kaspersky VPN Secure Connection.

Du kan bare bruke denne funksjonaliteten hvis du har retten til å bruke den tilhørende tjenesten og dens innhold, og hvis du respekterer tredjeparters rettigheter og gjeldende lover. Mer om program bruksbegrensninger.